A Barrio nem rendelkezik saját parkolóval, parkolni – szabad helyek függvényében - az étterem előtt, valamint a környező utcában lehet, parkolási díjat a 2/a kerületrészben nem kell fizetni.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a számla végösszege 13% szervízdíjat tartalmaz. Please note, that 13% service charge is applied.

Hétvégén az ebéd- és a vacsoraszervíz között 1 óra szünetet tartunk, amikor felkészítjük az éttermet, és előkészül a konyha.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a nem megfelelően viselkedő vendégek kiszolgálását megtagadjuk a többi vendég érdekében.

Az ételallergiát minden esetben kérjük jelezni. Mogyoró, dió érzékeny és allergiás vendégeket nem áll módunkban kiszolgálni.

Máshol elkészített tortát az eredetiséget igazoló számla ellenében tudjuk tárolni, és 650 Ft /fő forintos felszolgálási díj ellenében szolgáljuk fel.

Az étteremben és a kertben gyermekek felügyeletéről nem tudunk gondoskodni, kérjük a vendégeinket, hogy a gyermekek ne zavarják mások nyugalmát és az étterem működését.

Köszönjük és várjuk Önöket szeretettel!
A Barrio Csapata
A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram