BARRIO Kiskert APERITIVO x Champagne DELAMOTTE 

Csütörtök délutánonként indul a champagne aperitivo a BARRIO Kiskertben! Gyertek és kóstoljátok meg ezúttal pohárral is a Delamotte Champagne kínálatunkat és persze bármi mást is a bor- és itallapunkról. Az 1760-ban alapított champagne mottója: „Vive et me ama”,
vagyis élj és szeress engem! Csütörtökönként ismerkedjetek a Delamotte Brut, Brut Magnum, Rosé és Blanc de Blancs tételeivel.

Aperitivo ételajánlatunk: Krystal No.2 osztriga nyersen és rántva, kézzel szelt Iberico sonka, Provoleta sajt serpenyőben sütve, sült padron paprika, olíva válogatás, empanadas, tortilla de papas - argentin sajtos krumplilepény, baszk sült kolbász, gambas pil pil, baszk sajtválogatás és sok más finomság.


Az Aperitivo helyszíne a Barrio Kiskert, aki fix ülőhelyet szeretne, érdemes asztalt foglalnia. Esős időjárás esetén – a fedett rész foglaltságától függően – a party a Barrio Bar területén folytatódik. 

Gyertek hozzánk pezsegni és hangulatban lenni csütörtökönként 16:00 órától, várunk a nyári szezonban hétvégenyitó lazításra, ahogy mi szeretjük.
A weboldalt az Advanityc Design Studio készítette
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram